Kies je tak
van sport

Vacature Topsportkok

Vacature Topsportkok

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan Nederlands succes op de Olympische spelen?Ben jij een creatieve zelfstandig werkend kok? Wil jij niet meer continue late avonden, nachten en weekenden werken? Hou jij van uitdagingen, heb je een topsportmentaliteit en hou je van samenwerken in een multi disciplinair team?Daagt dit jou uit? Bekijk dan snel onze vacature

Binnen het Sportcentrum Papendal is een vacature ontstaan voor de functie van:

Zelfstandig werkend kok (38 uur per week)
Standplaats CTO Zuid (Eindhoven).

CTO Zuid realiseert een topsportkeuken in Eindhoven in samenwerking met Sportcentrum Papendal.  Doel van de topsportkeuken is productie van kwalitatief zeer hoogwaardige topsportvoeding, volledig afgestemd op de wensen en eisen vanuit de topsportprogramma’s. Dit betekent een sportmaaltijd en herstelproducten voor de avond bereiden en het faciliteren en op voorraad hebben van voeding voor ontbijt en lunch. Dit alles heeft ten doel om het verbeteren van de voedingsbegeleiding voor CTO-sporters.

Functie:
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de productie in de topsportkeuken. Je draagt zorg voor het goed functioneren van de keuken in alle facetten en draagt optimaal bij in het voorzien van de juiste voeding voor de topsporter. Samenwerking met sport diëtisten en de technische staf van de topsportprogramma’s is de basis van deze functie.

De receptuur wordt in nauwe samenwerking met de betrokken sport diëtisten en Topsportrestaurant Papendal ontwikkeld, zo waar een heel mooie uitdaging om voor de Topsport een optimaal Topsportklimaat neer te zetten.

Je werkt onder supervisie van en legt verantwoordelijkheid af aan de manager Topsportrestaurant Papendal.

Je profiel en functie-eisen:
Jij bent creatieve zelfstandig werkend kok, die goed en lekker kan koken. Je staat open om te leren koken volgen innovatief receptuur voor de voedingsbehoeften van Topsporters en je wil dit ook graag mee verder ontwikkelen. Samenwerken, communiceren en open staan voor feedback zijn sleutelwoorden.

Je hebt een afgeronde MBO koksopleiding (niveau 3 of 4) met aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken en kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) menucyclus.

Daarnaast heb je inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne. De volgende competenties zijn op jou van toepassing: initiatief, kwaliteitsbewust, resultaatgericht, zelfstandig en leidinggevende vaardigheden.

Daarnaast kun je een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen.
De werktijden liggen tussen 10.00 – 20.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Ons aanbod:
Het betreft een functie voor 1 jaar met uitzicht op verlenging tot 2 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 2.300, – bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 4 van de CAO Sport. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Erik te Velthuis, Manager Topsportrestaurant Papendal, tel. 06-51284030. Voor meer informatie over Papendal kijk dan op www.papendal.nl/topsport/topsportrestaurant/. Voor informatie over CTO Zuid kijk dan op www.ctozuid.nl.

Je kunt je sollicitatie tot 30 november 2018 sturen naar hr@papendal.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.