Saltotoppers Academy: een betere plek om je talent te laten zien!

Ben jij, of ken jij iemand in de leeftijd van 7-13 jaar die echt altijd en overal zijn of haar kunsten wil laten zien? Dan zoeken we jou! Je kent het wel… een salto op de bank, overal en nergens springen met je skateboard, de gekste dingen op een trampoline doen. Super gaaf en cool om te doen. Maar dan kan er misschien nog wel veel meer. Er is namelijk een veel betere plek om je talent te laten zien: De Saltotoppers Academy!

Doel?

Kinderen kennis laten maken met verschillende gymnastische en acrobatische sporten en talent te ontdekken! Wij zoeken ‘enthousiastelingen’ die meer willen weten van freerunning, schoonspringen, kunstrijden, turnen, BMX-freestyle en trampolinespringen. Deze jonge talentjes kunnen zowel vanuit de georganiseerde sport, zoals verenigingen, maar ook uit de ongeorganiseerde sport, zoals de basisschool, trampolinecentra, et cetera komen. Dus heb je wellicht een nieuwe topper ontdekt tijdens de gymles, een kinderfeestje bij een trampolinepark of misschien wel bij de vereniging zelf, of zou je zelf graag wat meer willen doen met je talent, dan kan jij je binnenkort hier opgeven voor de Saltotoppers Academy!

Voor wie?

De Saltotoppers Academy is voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar uit Noord-Brabant.

Wat houdt het traject in?

Kinderen die zich aanmelden volgen een speciaal traject binnen CTO Zuid. Zij krijgen 6 verschillende clinics aangeboden, een informatiebijeenkomst en een algemene fysieke test. Aan de hand hiervan wordt er per individueel kind gekeken naar de resultaten en het mogelijke vervolgtraject binnen een vereniging of regionaal trainingscentrum.

Data

De clinics zullen gaan plaatsvinden in de herfstvakantie, najaar 2019. De exacte data worden bekendgemaakt zodra het programma is vastgesteld.

De volgende sporten komen aan bod:

  • Turnen
  • Schoonspringen
  • Trampolinespringen
  • Kunstrijden
  • Freerunnen
  • BMX-freestyle

Houd de website dus goed in de gaten voor meer informatie over de clinics!

Wat moet je doen?

Wanneer de data bekend zijn, worden deze vermeld op deze pagina. Maar je kan jezelf nu al aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Denk goed na over waarom jij de perfecte Saltotopper want wij zijn benieuwd wat jouw motivatie is en waarom jij hier graag aan mee wil doen!

Ook gymdocenten, trainers en ouders mogen talenten aanmelden voor Saltotoppers.

Enthousiast geworden?

Houd dan deze website goed in de gaten voor verdere informatie die later volgt over de clinics!

Saltotoppers is een samenwerking tussen CTO Zuid, InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch, de KNWU, KNGU, KNZB, KNSB en Urban Sports Performance Centre.

Aanmeldformulier

Het is belangrijk dat alles naar waarheid wordt ingevuld. Jouw gegevens worden vertrouwelijk gebruikt voor het project Saltotoppers en zullen zonder toestemming niet gedeeld worden met derden.

Geslacht *
JongenMeisje

Ben je lid van een vereniging? *
JaNee

Heb jij een zwemdiploma en zo ja, welk? *
GeenABCzwemvaardigheid

Maak een keuze
Kunstrijden
Schoonspringen
Trampolinespringen
Freerunning
BMX Freestyle
Turnen


 

Om na de clinics een goed advies te kunnen geven, wordt hiervoor gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat tijdens de clinics wordt gemaakt. Dit beeldmateriaal zal voor evaluatie door de organisatie van het project Saltotoppers worden gebruikt.

Door dit aanmeldformulier in te vullen ga je akkoord met deze voorwaarde. *
AkkoordNiet akkoord

Gaat u er mee akkoord dat we de leukste foto’s/video’s van kinderen publiceren via onze sociale media? *

 

* velden zijn verplicht