Saltotoppers Academy: een betere plek om je talent te laten zien!

Ben jij, of ken jij iemand in de leeftijd van 7-13 jaar die echt altijd en overal zijn of haar kunsten wil laten zien? Dan zoeken we jou! Je kent het wel… een salto op de bank, overal en nergens springen met je skateboard, de gekste dingen op een trampoline doen. Super gaaf en cool om te doen. Maar dan kan er misschien nog wel veel meer. Er is namelijk een veel betere plek om je talent te laten zien: De Saltotoppers Academy!

Doel?

Kinderen kennis laten maken met verschillende gymnastische en acrobatische sporten en talent te ontdekken! Wij zoeken ‘enthousiastelingen’ die meer willen weten van freerunning, schoonspringen, kunstrijden, turnen, BMX-freestyle en trampolinespringen. Deze jonge talentjes kunnen zowel vanuit de georganiseerde sport, zoals verenigingen, maar ook uit de ongeorganiseerde sport, zoals de basisschool, trampolinecentra, et cetera komen. Dus heb je wellicht een nieuwe topper ontdekt tijdens de gymles, een kinderfeestje bij een trampolinepark of misschien wel bij de vereniging zelf, of zou je zelf graag wat meer willen doen met je talent, meld je dan snel aan!

Voor wie?

De Saltotoppers Academy is voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar uit Noord-Brabant.

Wat houdt het traject in?

Kinderen die zich aanmelden volgen een speciaal traject binnen CTO Zuid. Zij krijgen 6 verschillende clinics aangeboden, een informatiebijeenkomst en een algemene fysieke test. Aan de hand hiervan wordt er per individueel kind gekeken naar de resultaten en het mogelijke vervolgtraject binnen een vereniging of regionaal trainingscentrum.

Data

Datum Sport Tijd Locatie
01 mei 2019 Kunstrijden 14:30 – 16:00 uur IJssportcentrum Eindhoven
01 mei 2019 Schoonspringen 16:30 – 18:00 uur Pieter van den Hoogenband zwembad, Eindhoven
06 mei 2019 Trampolinespringen 16:00 – 17:30 uur Sportclub Flik-Flak, ‘s-Hertogenbosch
15 mei 2019 Freerunning 14:30 – 16:00 uur DYNAMO Eindhoven
22 mei 2019 BMX-freestyle 14:30 – 16:00 uur Area51, Eindhoven
29 mei 2019 Turnen 14:30 – 16:00 uur Sportclub Flik-Flak, ‘s-Hertogenbosch

Informatiebijeenkomst en fysieke testdag

Voor deelnemers volgt er op 19 juni 2019 een informatiebijeenkomst en fysieke testdag. De exacte tijd en locatie hiervan worden later bekendgemaakt.

Wat moet je doen?

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier en geef aan waarom jij graag mee wilt doen met de Saltotoppers Academy. Je kunt jezelf aanmelden, maar ook gymdocenten, trainers of ouders mogen talenten aanmelden. Om kwaliteit te kunnen garanderen is er plek voor maximaal 25 kinderen. Bij een groter aanbod vindt door loting een selectie plaats.

Enthousiast geworden?

Meld je dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen!

Saltotoppers is een samenwerking tussen CTO Zuid, de KNWU, KNGU, KNZB, KNSB en Urban Sports Performance Centre.

AANMELDFORMULIER

Het is belangrijk dat alles naar waarheid wordt ingevuld. Jouw gegevens worden vertrouwelijk gebruikt voor het project Saltotoppers en zullen zonder toestemming niet gedeeld worden met derden.

Geslacht *
JongenMeisje

Ben je lid van een vereniging? *
JaNee

Heb jij een zwemdiploma en zo ja, welk? *
GeenABCzwemvaardigheid

Maak een keuze
Kunstrijden 01 mei
Schoonspringen 01 mei
Trampolinespringen 06 mei
Freerunning 15 mei
BMX Freestyle 20 mei
Turnen 29 mei
Informatiebijeenkomst en fysieke testdag 19 juni


 

Om na de clinics een goed advies te kunnen geven, wordt hiervoor gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat tijdens de clinics wordt gemaakt. Dit beeldmateriaal zal voor evaluatie door de organisatie van het project Saltotoppers worden gebruikt.

Door dit aanmeldformulier in te vullen ga je akkoord met deze voorwaarde. *
AkkoordNiet akkoord

Gaat u er mee akkoord dat we de leukste foto’s/video’s van kinderen publiceren via onze sociale media? *

 

* velden zijn verplicht