Kies je tak
van sport

Sportprogramma’s

CTO Zuid is te vinden in ‘s-Hertogenbosch waar dames en heren turntalenten en trampolinespringers worden klaargestoomd voor de top. In Eindhoven zijn de volgende disciplines gehuisvest: zwemmen, schoonspringen, waterpolo, autosport, damesvoetbal, judo en poolbiljart. Via de regionale instroomprogramma’s die over de hele provincie Brabant zijn verspreid, worden talenten klaargestoomd voor het grote werk in de volgende sporten: schaatsen, kunstrijden, atletiek, judo, roeien, triathlon, handboogschieten, badminton, boksen, handbal, rugby dames en korfbal.

Voor wie?

Wij bieden topsporters ondersteuning voor de sportprogramma’s richting 2020, 2024 en 2028. Sporters met een erkende status van de bond komen in aanmerking voor deze ondersteuning. Naast de aangesloten sportprogramma’s, ondersteunen wij ook individuele talenten. Heb je een erkende A/HP/Bondsstatus of IT/NT status en ben je wonend in Brabant, bekijk dan snel het onderstaande filmpje en wie weet kunnen we elkaar versterken in jouw opleiding als topsporter. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@ctozuid.nl

 “Doordat CTO Zuid de talentontwikkeling van het veldrijden heeft opgepakt, gaat het nu zo goed met het Nederlandse veldrijden.”
Technisch directeur KNWU Johan Lammerts

Ondersteuning voor topsporters